Börja arbeta

Börja arbeta

På Fenix
Efter våra yrkesprogram, samt även vissa studieförberedande, kommer du alltid att vara redo att möta arbetslivet i sitt verkliga esse. Vi fokuserar på praktiskt lärande med både bredd och fördjupning för att du ska bli en arbetsförmåga, väl eftertraktad ute i arbetslivet.  Du får träna på att tänka själv och använda dina händer i alla möjliga olika arbetssituationer. Praktik på plats ger dig dessutom bekantskap med rådande arbetsvillkor, dina medarbetare och egna prestationer.
 
Ute i arbetslivet
Du vet hur handskas med vardagliga situationer och kan knepen för att lösa alla de problem som uppstår flera gånger dagligen. Du har smakat på det förr och när det nu äntligen är dags, ja, då vet du hur man gör. Du har nytta av din förmåga att kunna samarbeta men också din specialkompetens och bredd. Dessutom är du väl medveten om arbetslivets administrativa delar såsom löneförhandling, ekonomi, arbetsvillkor och rättigheter.

Fenix Kultur- och Kunskapscentrum
Verner Malmstens Väg 1, Vaggeryd
Box 180, 567 24 Vaggeryd

Telefon 0393-67 87 00

fenix@vaggeryd.se

Dela |
Fenix - ett gymnasium för framtiden med en av världens bäst utformade lärmiljöer. Vaggeryd - årets UF kommun 2010. Internationalisering - vänskolor i åtta länder.