Personlig utveckling

Personlig utveckling

På Fenix


Redan när du väljer att fortsätta studera på gymnasiet, gör du en mycket stor och betydelsefull investering i livet. Det är nämligen här du möjliggör din framtid. På Fenix är du vad som alltid kommer att vara viktigast under din utbildning. Vi vill se dig växa - både som kompetent och kunskapstörstande drivkraft men också människa. Om du bara vill och vågar kommer vi att se till att du lyckas, oavsett ditt mål. Genom god hjälp på vägen får du förtroende för din egen kapacitet och förmåga. När du sedan inser dina möjligheter och vad de har att erbjuda, då har även vi lyckats.

I framtiden


Med hjälp av självförtroendet du byggt upp på Fenix och med trygghet i dig själv, kommer du kunna ta dig an utmaningar som du aldrig trott du skulle klara av tidigare. Du har nytta av din träning på ansvarstagande och drivkraft då du nu på egen hand ska se till att arbeta dig framåt. Väl fungerande i grupp med god social kompetens, har du möjlighet att knyta viktiga kontakter och finna rätt människor som kan hjälpa dig till forstsatt utveckling. Du kommer att inse att tron på dig själv är viktigast för att lyckas. Ett faktum vi arbetat hårt för, under dina år på Fenix.

Fenix Kultur- och Kunskapscentrum
Verner Malmstens Väg 1, Vaggeryd
Box 180, 567 24 Vaggeryd

Telefon 0393-67 87 00

fenix@vaggeryd.se

Dela |
Fenix - ett gymnasium för framtiden med en av världens bäst utformade lärmiljöer. Vaggeryd - årets UF kommun 2010. Internationalisering - vänskolor i åtta länder.